NGF competitie 2022 – Halve finale

Vandaag heeft de halve finale van de ‘Korte banen Mixed 18-holes’ competitie plaatsgevonden.

Spielehof 1 nam het daarbij op tegen Riel (Geldrop) 1 bij gastclub ‘Nieuwegeinse Golfclub / The Mondial’.

De wedstrijd

De singles werden met 4-8 verloren, maar door de 2 extra bonuspunten vanwege het aantal gewonnen holes (19 vs. 18) werd het 6-8.

De greensomes werden gewonnen met 4-2 en door de 2 extra bonuspunten vanwege het aantal gewonnen holes (7 vs. 6) werd het 6-2.

De eindstand werd dus 12-10 in het voordeel van Spielehof. Een overwinning ‘met de hakken over de sloot’, maar gelukkig wel een plaats in de finale!

Bert-Jan, Pim, Jan, André, Robin en Pierre, gefeliciteerd en heel veel succes morgen!

Finale

Morgen, vrijdag 20 mei, speelt Spielehof 1 tegen de winnaar van de andere halve finale Heemskerkse 1 dat won van Ockenburgh 1 met 15-7.

Deze wedstrijd wordt wederom gespeeld op de Par-3 baan (Shortgolfbaan) van The Mondial.