Bedrijfslidmaatschap

Golfbaan Spielehof biedt u sinds januari 2017 een unieke mogelijkheid om uw netwerkactiviteiten te combineren met een stukje ontspanning. Ons zorgvuldig samengestelde bedrijfslidmaatschap biedt u de gelegenheid om op een ongedwongen en informele manier nieuwe contacten met relaties te leggen en bestaande contacten te onderhouden of uit te bouwen.

Onze accommodatie biedt hiervoor vele mogelijkheden om u daar zo optimaal mogelijk in te voorzien. De baan bevindt zich in een fraai en gevarieerd Twents landschap en beschikt over een 9 holes Grobbebaan met NGF C-Status, een voor iedereen toegankelijke 18 holes Shortgolfbaan en een overdekte en verlichte driving range met speciale indoorgolf faciliteiten. Daarnaast beschikt zij over een sfeervol clubgebouw met een aparte vergaderruimte en een feestzaal voor groepen tot 80 personen. De keuken biedt mogelijkheden voor lunches, dagschotels en diverse buffetten voor onder ander personeels- en bedrijfsfeesten. Ons bedrijfslidmaatschap biedt u dan ook vele voordelen om zakelijk en ontspanning te combineren voor een bijzonder aantrekkelijke prijs.

Naast de mogelijkheid om op ieder moment ongedwongen met uw eigen relaties te golfen (die al dan niet in het bezit zijn van een EGA Handicap / GVB) worden er door de Businessclub ook speciale wedstrijden georganiseerd. Deze stellen u als bedrijfslid in de gelegenheid om op een informele wijze onderling contact te leggen met de andere bedrijfsleden. Ontspannen golfen en zinvol netwerken staan hierbij centraal.

 

Inhoud Bedrijfslidmaatschap à € 995,-

 • Persoonsgebonden lidmaatschap van Golfbaan Spielehof
  Onbeperkt speelrecht voor de Grobbebaan, Shortgolfbaan en alle oefenfaciliteiten.
 • Persoonsgebonden lidmaatschap van Businessclub Spielehof
  Deelname mogelijkheid aan alle activiteiten georganiseerd vanuit de businessclub.
 • Persoonsgebonden lidmaatschap van Golfclub Spielehof
  Deelname mogelijkheid aan alle activiteiten georganiseerd vanuit de golfclub. Tevens verzorgt zij uw handicap registratie, NGF-registratie en de aanvraag van uw NGF-pas.
 • Gasten introductie
  Mogelijkheid om bij elke speelronde 2 gasten te introduceren tegen gereduceerde greenfee tarieven, mits deze gasten bij u in de flight spelen.
 • Greenfeekaarten
  10 Greenfee kaarten voor een 9 holes ronde op de Grobbebaan.
 • Vergaderruimte
  5 keer gratis gebruik van de vergaderruimte.
 • Reclame uiting
  Naamsvermelding van uw bedrijf op de sponsorwall en op de Spielehof website.
 • Business wedstrijden
  Als bedrijfslid bent u automatisch lid van de Businessclub Spielehof. Zij organiseert in 2017 tenminste vier keer een 9-holes golfwedstrijd op de Grobbebaan waaraan u als bedrijfslid kunt deelnemen. Deze wedstrijden krijgen een speciale invulling en zullen worden afgesloten met een gezellige nazit. Als bedrijfslid wordt u bij deze wedstrijden de mogelijkheid geboden om een gast te introduceren tegen gereduceerde tarieven. Dit mag echter maximaal twee keer dezelfde persoon zijn.

 

Uitbreiding Bedrijfslidmaatschap

 • Meerdere speelgerechtigden
  Wilt u binnen uw bedrijfslidmaatschap meerdere personen speelgerechtigd maken? Dan bedragen de kosten hiervoor slechts € 695,- per extra persoon met een maximum van 2 meerdere speelgerechtigden. Dit bedrag omvat de persoonsgebonden lidmaatschappen en de mogelijkheid tot deelname aan georganiseerde business wedstrijden.
 • Bedrijfssponsoring
  Wilt u uw bedrijf nog meer onder de aandacht brengen bij de bezoekers van Golfbaan Spielehof? Stuur dan een mail naar info@spielehof.nl en vraag naar de sponsormogelijkheden die wij u hierin bieden.

 

Geïnteresseerd?

Informeer naar de mogelijkheden via ons e-mailadres info@spielehof.nl

Deel dit: