Bedrijfslidmaatschap

Golfbaan Spielehof biedt u sinds januari 2017 een unieke mogelijkheid om uw netwerkactiviteiten te combineren met een stukje ontspanning. Ons zorgvuldig samengestelde bedrijfslidmaatschap biedt u de gelegenheid om op een ongedwongen en informele manier nieuwe contacten met relaties te leggen en bestaande contacten te onderhouden of uit te bouwen.

Onze accommodatie biedt hiervoor vele mogelijkheden om u daar zo optimaal mogelijk in te voorzien. De baan bevindt zich in een fraai en gevarieerd Twents landschap en beschikt over een 9 holes Grobbebaan met NGF C-Status, een voor iedereen toegankelijke 18 holes Shortgolfbaan en een overdekte en verlichte driving range met speciale indoorgolf faciliteiten. Daarnaast beschikt zij over een sfeervol clubgebouw met een aparte vergaderruimte en een feestzaal voor groepen tot 80 personen. De keuken biedt mogelijkheden voor lunches, dagschotels en diverse buffetten voor onder ander personeels- en bedrijfsfeesten. Ons bedrijfslidmaatschap biedt u dan ook vele voordelen om zakelijk en ontspanning te combineren voor een bijzonder aantrekkelijke prijs.

Naast de mogelijkheid om op ieder moment ongedwongen met uw eigen relaties te golfen (die al dan niet in het bezit zijn van een handicap / GVB) worden er door de Businessclub ook speciale wedstrijden georganiseerd. Deze stellen u als bedrijfslid in de gelegenheid om op een informele wijze onderling contact te leggen met de andere bedrijfsleden. Ontspannen golfen en zinvol netwerken staan hierbij centraal.

Inhoud Bedrijfslidmaatschap 2024

Basislidmaatschap: € 765,- (exclusief BTW, exclusief inschrijfkosten à € 45,- inclusief BTW)

 • Persoonsgebonden abonnement van Golfbaan Spielehof
  Onbeperkt speelrecht voor de Grobbebaan, Shortgolfbaan en alle oefenfaciliteiten.
 • Persoonsgebonden lidmaatschap van Golfclub Spielehof
  Deelname mogelijkheid aan alle activiteiten georganiseerd vanuit de golfclub. Tevens verzorgt zij uw handicapregistratie, NGF-registratie en de aanvraag van uw NGF-pas.
 • Persoonsgebonden lidmaatschap van Businessclub Spielehof
  Deelname mogelijkheid aan alle activiteiten georganiseerd vanuit de businessclub.
 • Businesswedstrijden
  Een aantal keer per jaar organiseert Businessclub Spielehof een 9-holes golfwedstrijd op de Grobbebaan waaraan u als bedrijfslid kunt deelnemen tegen geldend tarief. Als bedrijfslid wordt u bij deze wedstrijden tevens de mogelijkheid geboden om een gast te introduceren tegen gereduceerde tarieven. Dit mag echter maximaal twee keer dezelfde persoon zijn.
 • Businessdag
  Één keer per jaar organiseert Businessclub Spielehof een speciale businessdag waaraan u als bedrijfslid met twee personen kunt deelnemen. Deze dag krijgt een speciale invulling en zal worden afgesloten met een gezellige nazit.
 • Reclame-uiting
  Naamsvermelding van uw bedrijf op de businesswall in het clubgebouw en op de website van de Spielehof met daarbij een link naar uw eigen website.

Uitbreiding Bedrijfslidmaatschap 2023

Indien gewenst kunt u uw bedrijfslidmaatschap uitbreiden met een of meerdere van de
onderstaande elementen.

 • 10 Greenfeekaarten
  Eenmalig 10 greenfeekaarten 9 holes Grobbebaan aanschaffen tegen gereduceerd introductie tarief.
  Extra kaarten (>10) kunnen tegen het standaard tarief aangeschaft worden.
 • Meerdere speelgerechtigden
  Wilt u binnen uw bedrijfslidmaatschap meerdere personen speelgerechtigd maken? Dan bedragen de kosten hiervoor slechts € 690,- (exclusief BTW, exclusief inschrijfkosten) per extra persoon met een maximum van twee meerdere speelgerechtigden. Dit bedrag omvat de persoonsgebonden lidmaatschappen, de mogelijkheid tot deelname aan de georganiseerde businesswedstrijden en de businessdag met twee personen.
 • Reclame-uiting
  Wilt u uw bedrijf nog meer onder de aandacht brengen bij de bezoekers van Golfbaan Spielehof? Dan biedt Businessclub Spielehof u tal van reclame-uitingsmogelijkheden. Informeer naar de mogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Informeer naar de mogelijkheden via ons e-mailadres info@spielehof.nl

Inschrijven?

Ga dan naar het online inschrijfformulier.

Let op, tarieven onder voorbehoud!