Nine & Dine businessdag

Donderdag 3 september jongstleden heeft, met inachtneming van de bekende coronavoorzorgsmaatregelen, de “Nine & Dine” businessdag van Businsessclub Spielehof plaatsgevonden. Op deze dag werden de leden van Businessclub Spielehof in de gelegenheid gesteld om op een ontspannen en informele wijze onderling contact te leggen met de andere leden van de businessclub. Dit alles natuurlijk op een gepaste afstand tot elkaar en heerlijk in de buitenlucht. Tevens mochten zij hierbij allen ook een zakelijke relatie uitnodigen die al dan niet over enige golfervaring beschikten.

Na ontvangst met koffie en twentse krentenwegge in het clubgebouw volgde er voor de onervaren relaties een korte clinic op de driving range en putting green.  Aansluitend werd er achter elkaar aan, in flights van 3 á 4 personen, op de Grobbebaan een 9 holes ronde “Texas Scramble” gespeeld. Bij deze team-spelvorm slaat een ieder in de flight een bal af, vervolgens wordt door de flight gezamenlijk gekozen welke van de 4 ballen er het beste voor ligt en vanaf deze plek slaat een ieder weer opnieuw een bal. Dit wordt daarna net zolang herhaald totdat een van de ballen is uitgeholed, waardoor er per flight een gezamenlijke teamscore ontstaat. Spelers die niet in het bezit waren van een EGA-handicap sloegen daarbij niet af, maar speelden mee vanaf circa de laatste 20 meter vanaf de green.

Tijdens de ronde werd er in de baan, op vier verschillende holes, middels diverse warme en koude voorgerechtjes, hoofdgerechtjes en als primeur een koud 0.0 % herftstbiertje, voor de innerlijke mens gezorgd. In het clubgebouw wachtte er tot slot nog een heerlijk nagerecht. Na de prijsuitreiking werd er uiteraard onder het genot van een drankje nog even gezellig nagepraat.

Al met al was het een zeer geslaagde dag en daarmee kijken wij dan ook weer uit naar de eerst volgende businessactiviteit welke gepland staat op 29 oktober aanstaande. Ook deze dag zal weer een speciale invulling krijgen, dus wij hopen dat een ieder dan ook weer van de partij zal zijn.

De foto’s van de Nine & Dine kunt u vinden op Google Foto’s.