Nine & Dine Businessdag

Donderdag 9 juni jongstleden heeft de jaarlijkse Businessdag van Businessclub Spielehof plaatsgevonden met als thema “Nine & Dine”. Leden van Businessclub Spielehof werden hierbij in de gelegenheid gesteld om op een ontspannen en informele wijze onderling contact met elkaar te leggen. Tevens mochten zij hierbij allen een zakelijke relatie uitnodigen. Dit mocht ook een relatie zijn zonder golfervaring.

Na ontvangst met koffie en appel-kaneelgebakje in het clubgebouw was er de mogelijkheid om in te slaan op de driving range. Voor de onervaren relaties was er een korte clinic waarbij hen de basistechnieken van het golfspel werden bijgebracht.

Aansluitend werd er achter elkaar aan, in flights van 3 á 4 personen, op de Grobbebaan een 9 holes ronde “Texas Scramble – Super Ball” gespeeld. Bij deze team-spelvorm slaat een ieder in de flight een bal af, vervolgens wordt door de flight gezamenlijk gekozen welke van de 4 ballen de gunstigste ligging heeft en vanaf deze plek slaat een ieder weer opnieuw een bal. Dit wordt daarna net zolang herhaald totdat een van de ballen is uitgeholed, waardoor er per flight een gezamenlijke teamscore ontstaat. Spelers die niet in het bezit waren van een WHS-handicap sloegen daarbij af van speciale oranje teeboxen.

Tijdens de ronde werd er in de baan, op vier verschillende holes, middels diverse warme en koude voorgerechtjes, hoofdgerechtjes en een glaasje bubbels, voor de innerlijke mens gezorgd. Bij terugkomst wachtte er in het clubgebouw tot slot nog een heerlijk dessert en na de prijsuitreiking werd er uiteraard onder het genot van een drankje nog even gezellig nagepraat.

Al met al was het weer een zeer geslaagde dag en daarmee kijken wij dan ook weer uit naar de eerst volgende businessactiviteit welke gepland staat op 25 augustus aanstaande. Ook deze dag zal weer een speciale invulling krijgen, dus wij hopen dat een ieder dan ook weer van de partij zal zijn.

De foto’s van de Nine & Dine Businessdag kunt u vinden op Google Foto’s.