Businessdag 2021

Donderdag 20 mei jongstleden heeft de jaarlijkse Businessdag van Businessclub Spielehof plaatsgevonden. Op deze dag konden de leden van Businessclub Spielehof op een ontspannen en informele wijze contact leggen met de andere leden van de businessclub. Tevens konden zij hierbij ook een zakelijke relatie uitnodigen. Dit mocht ook een relatie zijn zonder golfervaring.

Na ontvangst met koffie en krentenwegge was er de mogelijkheid om in te slaan op de driving range. Voor de onervaren relaties was er een korte clinic waarbij hen de basistechnieken van het golfspel werden bijgebracht.

Aansluitend werd er, in flights van 4 personen, op de Grobbebaan een 9 holes ronde “Texas Scramble” gespeeld. Bij deze team-spelvorm slaat een ieder in de flight een bal af. Vervolgens wordt door de flight gezamenlijk gekozen welke van de 4 ballen de meest gunstige ligging heeft en vanaf deze plek slaat een ieder weer opnieuw een bal. Dit wordt daarna net zolang herhaald totdat een van de ballen is uitgeholed. Hierdoor ontstaat er per flight een gezamenlijke teamscore. Spelers die niet in het bezit waren van een EGA-handicap sloegen daarbij af van een speciale oranje teebox. Tijdens de ronde werden in de baan, feestelijke bubbels en borrelhapjes geserveerd.

Eenmaal terug bij het clubgebouw wachtte er nog een heerlijke dagschotel. Aangezien de dag voorafgaand de terrassen weer geopend mochten worden, kon er gelukkig ook nog even op gepaste aftand nageborreld worden. Ondanks alle beperkende coronamaatregelen was het weer een geslaagde bijeenkomst en daarmee kijken wij dan ook weer uit naar de eerst volgende businessactiviteit welke gepland staat op 8 juli aanstaande. Ook deze activiteit zal weer een speciale invulling krijgen, dus wij hopen dat een ieder dan ook weer van de partij zal zijn.