Op donderdag 25 augustus jongstleden heeft de Businesscup van Businessclub Spielehof plaatsgevonden. Daarbij mocht elke businessclublid één gast introduceren om daarmee samen een koppel te vormen.

Na ontvangst met koffie en iets lekkers werd er middels een 9 holes ronde “Texas Scramble – Super Ball” op de Grobbebaan om de felbegeerde Businesscup troffee gespeeld. Bij deze team-spelvorm slaat men als koppel allebei een bal af, vervolgens wordt door het koppel gekozen welke van de 2 ballen de gunstigste ligging heeft en vanaf deze plek slaan beide spelers weer opnieuw een bal. Dit wordt daarna net zolang herhaald totdat een van de ballen is uitgeholed, waardoor er als koppel een gezamenlijke teamscore ontstaat. Het koppel met de laagste bruto score wint hierbij de Businesscup trofee. De teams waren goed aan elkaar gewaagd, maar uiteindelijk pakten Pim ter Beek en Wout van der Aa namens Robitex de overwinning met een score van 30 slagen (1 boven par).

Gezien de tropische temperaturen (32°C) wachtte er ter verkoeling na de ronde voor iedereen een heerlijke ijs-coupe op het terras. Aansluitend werd er uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje nog even gezellig nagepraat.

Al met al was het weer een zeer geslaagde dag en daarmee kijken wij dan ook weer uit naar de eerst volgende businessactiviteit welke gepland staat op 29 september aanstaande. Ook deze dag zal weer een speciale invulling krijgen, dus wij hopen dat een ieder dan ook weer van de partij zal zijn.