Op donderdag 29 september jongstleden heeft de “Avond Golf – Exclusive” van Businessclub Spielehof plaatsgevonden. Een businessavond in een exclusief en uniek jasje, aangezien er werd gepeeld op een “verlichte Grobbebaan”. De leden van Businessclub Spielehof werden hierbij weer in de gelegenheid gesteld om op een ontspannen en informele wijze onderling contact met elkaar te leggen. Tevens mochten zij daarbij allen ook een relatie uitnodigen.

Na ontvangst met koffie en iets lekkers in het clubgebouw was er de mogelijkheid om in te slaan op de verlichte driving range. Toen de zon volledig onder ging werden de lampen op de Grobbebaan ontstoken, waarna er een lus van 4 holes compleet werd verlicht (hole 1,2,8 en 9). Op deze lus werd, in flights van 3 á 4 personen, tweemaal een ronde “Texas Scramble – Super Ball” gespeeld. Bij deze team-spelvorm slaat een ieder in de flight een bal af, vervolgens wordt door de flight gezamenlijk gekozen welke van de ballen de gunstigste ligging heeft en vanaf deze plek slaat een ieder weer opnieuw een bal. Dit wordt daarna net zolang herhaald totdat een van de ballen is uitgeholed, waardoor er per flight een gezamenlijke teamscore ontstaat. Halverwege de ronde, aldus na 4 holes, werd men met een warm drankje en hapje in de baan weer even opgewarmd voor de tweede ronde. Bij terugkomst in het clubgebouw werd tot slot onder het genot van een hapje en een drankje het winnende team bekend gemaakt en werd er nog even gezellig nagepraat.

Al met al was het weer een zeer geslaagde avond met een bijzondere en unieke ervaring. Daar dit alweer de laatste businessactiviteit van het jaar betrof kijken wij terug op een geslaagd seizoen en zien wij weer uit naar de activiteiten van volgend jaar.

Ook lid worden van Businessclub Spielehof? Vraag naar onze business brochure of informeer naar de mogelijkheden.